úterý 5. května 2015

Kde kupovat zeleninu a ovoce aneb nákupy jídla ve slevách vol. 4

Zelenina a ovoce je věčný oříšek nás lidí, kteří chceme jíst zdravě, ale přitom si pochutnat a neutrácet za to "majlant". Co s tím? Pokud jste z Prahy tak máte napůl vyhráno...

Jestliže sháníte nějaké lokální suroviny a poblíž není zrovna žádný farmářský trh, kde jinak poměr cena/kvalita je bezpochyby lepší než v supermarketu, tak dobrou volbou je Ovoce a zelenina ve dvoře (nevím jaký je přesný název), hned u tramvajové zastávky Štěpánská. Na tuto zeleninu jsem narazila zhruba před dvěma lety a od té doby tam chodím pravidelně.  Po celý rok je tam k dostání nejširší nabídka ovoce a zeleniny, jak od lokálních dodavatelů, tak z celého světa, za bezkonkurenční ceny.



Seženete zde rozhodně nejšťavnatější a nejlevnější manga v celé Praze. Včera jsem si rovnou koupila tři, protože jedno stálo pouhých 10 Kč! Takže supermarkety se svým mangem mnohdy za 80Kč/ks můžou jít...no, však víte kam :) Je pravda, že ne vždy tu mají manga tak levná, ale oproti supermarketům jsou stejně levnější.

Tento obchod prodává i čerstvé bylinky a saláty, takže rukolu třeba seženete za nějakých 12 Kč za svazek. Mátu minulý týden prodávali 20 Kč/svazek. Sortiment se mění dle toho, co zrovna kde roste...překvapivě :))

Jaká je vaše nejoblíbenější prodejna ovoce a zeleniny?

Žádné komentáře:

Okomentovat